Kontakta oss

Vi svarar alltid på mail:

Eller känn dig välkommen att ringa oss.

Du når oss mellan 10-14 på telefon +45 60707016

Om Holiday Modesaloner

På holidaymode.se säljer vi annorlunda klänningar till kvinnor, ekologiska kläder och bambustrumpor till både män och kvinnor - en kul och färgstark design.
Du kan förvänta dig snabb leverans, eftersom alla varor finns på lager i Danmark. Holiday Modesaloner är en dansk webbshop där du kan handla säkert, då du är skyddad av dansk lagstiftning - se även SÄKER BETALNING.

Holiday Modesaloner startade som en fysisk butik i Danmark i Århus, men blev ganska snabbt holidaymode.dk på nätet och sen även holidaymode.se. Den fysiska butiken har under tiden blivit ett showroom söder om Århus, som endast är öppet efter förfrågan. Webbshoppen, holidaymode.se, är öppen 24/7, och erbjuder 30 dagar returrätt, så du har gott om tid att prova dina kläder hemma. Du får gratis frakt vid köp över 699 kr. Holidaymode.se har efterhand breddat sig med sitt produktutbud, men söker alltid det unika, annorlunda, härliga eller roliga. Vi passar i olika stilar och alla stävar inte att klä sig välkända varumärken. Vi gillar bra passform och bra design, god kvalitet, hållbarhet, ekologi och miljövänlig.

Roliga och olika klänningar

På Holidaymode.se hittar du många olika klänningar för kvinnor. Hållbara jerseyklänningar från danska Dot & Doodle ́s, som bara gör roliga och annorlunda jerseyklänningar med mönster på och syr endast upp några exemplar av varje. Klänningarna finns i olika stilar och i många olika mönster, till exempel med prickar, blommor eller andra alternativ - naturligtvis även enfärgade klänningar, där en röd- eller en svart klänning finns att köpa.

Bambustrumpor

Till klänningarna kan du ha läckra bambutights i svart, röd eller andra härliga färger. Bambukläder och strumpor är skönt för dig och bra för miljön. Därför har vi ett stort urval av bambustrumpor för både män och kvinnor. Här kan du välja om du vill ha de diskreta svarta eller om du önskar de galna, mönstrade bambustrumporna - både för män och kvinnor. Du kan läsa mer om bambu och bambustrumpor här.

Bambukläder

Bambu används också för kläder, och här hittar du härliga mjuka bas T-shirts och jerseyblusar från ekologiska Thought by Braintree. Använd dem varje dag eller tillsammans med den mjuka bambuleggingsen för lättare träning, som yoga eller pilates.

Tillbehör

På holidaymode.se finns ett stort utbud av tillbehör som läderbälten, mobilväskor och plånböcker - här hittar du olika mönster med inte nödvändigtvis de mest kända varumärkena - men med bra kvalitet till bra priser. Tim & Simonsen, Windfeld och Cosy Style gör bälten och mobilväskor. Se de roliga smycken från K Form av Tommy Karlsson - färgstark, vackert och annorlunda smyckedesign, som också finns på MoMA, Museum of Mordern Art, i New York och Tokyo. Scarfar finns i ränder och roliga mönster och ligger i linje med de andra olika färgstarka och roliga designen.

Ekologiska herrkläder

Till männen erbjuder vi de ekologiska skjortorna av hampa och ekologisk bomull, och när vi hittar, även bambuunderkläder till män. Primärt är det de läckra bambustrumporna till herrar vi är kända för och har trogna kunder som köper om och om igen. Bambustrumpor är nämligen beroendeframkallande och har mycket goda egenskaper för fötterna. När du har provat, går de flesta över till bambustrumpor istället för bomull. Bambustrumporna finns i två storlekar. En storlek för damer och en storlek för män.

Tom Joule och Joules

Design och märkesvaror. Nu är det så att vi väljer design över märkesvaror. Dvs. att vi inte köper in ett varumärke för att det är känt eller dyrt, utan för att det har något extra ordinärt att erbjuda när det gäller design eller pris. Ett av de senaste välkända varumärkena vi har fått in är det engelska livsstilsmärket Joules. Designern Tom Joule står för det färgstarka och glada, som vi tycker gör skillnad. Se de vackra regnkollektionerna, med gummistövlar, regnjackor, regnrockar och paraplyer med söta handmålade hundar som mönster.

Dot & Doodle's, Thought, Nice Things och Ofelia

Dot & Doodle’s, som vi redan varit inne på, där vi älskar de annorlunda klänningarna med vackra mönster, och hos Thoughts by Braintree, som är ekologiskt och hållbart. Nice Things från Barcelona är ett märke som vi tycker passar in i vårt krokiga designuniversum, som plockar de bästa stilarna i sina kollektioner. Danska Ofelia är en hit med sina prisvärda kläder, som våra kunder med all rätt tycker om, eftersom det är riktigt bra kvalitet för priset.

Inredning och presenter

För hemmet och för presenten. Disaster Design (ja de heter så!) Gör halsdukar och härlig heminredning: koppar, krukor, kuddar, lampskärmar etc. i rolig och annorlunda design. En ny designer som precis landat på holidaymode.se är svenska Ruth Vetter, som designar julklappar till Nääsgränsgården - porslinsljusstakar, skålar för ljus eller godis, ljusstakar och tomtenissar. Skäm bort dig själv eller köp en liten present till någon du bryr dig om.