Säker betalning

Betalning med betalningskort
Betalar du med ett betalkort, skickas all data i samband med köpet krypterade. Det innebär att det bara är NETS/PBS, som har tillgång till denna information. Holidaymode.eu kan alltså inte se dina kortuppgifter.
När varan är på lager drar vi först beloppet från ditt betalkort när varorna skickas från vårt lager.

Du kan betala med följande kort på Webbutiken:
- MasterCard
- Maestro
- Visa
- Visa Elektron

Vi tar ingen kortavgift vid kortbetalning.

Säkerhet vid betalning

När du handlar på Holidaymode.eu är du alltid skyddad mot missbruk av dina kortupplysningar. Vi använder oss av en så kallad SSL-kryptering på betalningssidan, vilket betyder att dina kortupplysningar skickas krypterade genom en säker förbindelse. SSL-kryptering är än så länge den säkraste lösningen när det gäller datakryptering och den används av alla större betalningsinstitut.

Du kan se om den säkra förbindelsen är upprättad genom att det kommer upp ett litet hänglås nederst i statusfältet i din browser eller genom att adressfältet där det vanligtvis står ”http” ändras till ”https”. Det är endast på själva sidan där kortupplysningarna fylls i som du hittar hänglåset och s’et. Ovanstående är lagkrav och gäller alla webbutiker man kan handla i. Kolla därför alltid efter dessa två tecken varje gång du handlar på nätet.

Vi använder oss också av betalningslösningen QuickPay som är PCI certfierad av VISA/MasterCard, det innebär att inte mindre än 200 säkerhetspunkter ska uppfyllas.