Maison Berger Paris luftrenande lampor

Luftrenande lampor från Maison Berger Paris

Den lilla oljelampan med hög kapacitet är mer aktuell än någonsin, trots att luftrenaren uppfanns redan 1898!

Lampa Berger-lampan är testad, godkänd och patenterad för att rengöra luften av: :

  • Virus upp till 93,69%
  • Mögel upp till 80,2%
  • Oönskade partiklar och bakterier upp till 68,6%

Luftrenande lampor från Maison Berger Paris

Den lilla oljelampan med hög kapacitet är mer aktuell än någonsin, trots att luftrenaren uppfanns redan 1898!Den lilla luftrenande lampan uppfanns av den franska kemisten Maurice Berger. Han fick i uppgift av den franska statens att komma på ett sätt att minska dödligheten på grund av bakterier på dåtidens franska sjukhus. I dag, mer än 100 år senare, har Berger House fortfarande ett nära samarbete med den franska staten.

Numera används lampan i privata hem, som luftrenare med eller utan doft från eteriska oljor.

Lampan tar bort bakterier, virus, skadliga partiklar och dålig lukt genom en enkel katalytisk process. Du får iställe ett friskt rum med ren luft, antingen neutral eller med en doft.

Lampa Berger-lampan är testad, godkänd och patenterad för att rengöra luften av:

  • Virus upp till 93,69%

  • Mögel upp till 80,2%

  • Oönskade partiklar och bakterier upp till 68,6%

Med dagens datorer, TV-skärmar, matlagning, ljus, förorening är lampan är mer aktuell än någonsin. Det är dokumenterat att lampan tar bort skadliga partiklar, upp till 68%, genom den enkla katalytiska förbränningen och lämnar luften runt den frisk och skön att andas. Den patenterade lampan har flera väldokumenterade studier som bekräftar detta.

Processen är att en keramisk del på lampan värms upp till ca 500 grader, som drar samman molekylerna. När de slås samman lampan, återställs de i ny och ren form, rensade från föroreningar. På detta sätt neutraliseras luftmolekylerna och de dåligt orena partiklarna tas bort.

Den inre delen av lampan förblir 200 grader, vilket gör att de eteriska oljor når ut i rummet utan att förstöras av för hög värme.

Luftreningslampan släpper inte ut skadliga ämnen eller nanopartiklar i rummet, som många doftljus gör. Alla dofter är baserade på eteriska oljor som inte är skadliga för luftvägarna samt att det finns också möjlighet till en neutral doftfri.

Om du vill ha en svag eller mild doft kan du blanda doftoljan med den neutrala och på det sättet kommer doften att anpassas till dina egna behov och önskningar.

Användning.

Påfyllning

Lampan ska endast fyllas med Original Maison Berger Lamp Refill. Använd tratten till att fylla lampbehållaren 2/3. Kom ihåg att stänga påfyllningsflaskan noggrant. Sätt brännaren med veken på lampan. Om veken används för första gången måste den stå i 20 minuter och absorbera oljan. Ha även på släckaren.

Tändning av lampan.

Ta bort släckaren och tänd på brännaren med en tändsticka eller tändare. Låt lampan brinna i 2 minuter. Flamman blåses sedan ut och skyddskåpan/gallret sätts på. Var försiktig, brännaren är varm. Lampan fungerar fortfarande trots att den inte brinner. Låt lampan vara tänd i 2 minuter/m3. Eller cirka 20 min/10m2.

Släck.

Ta bort skyddslocket och sätt släckaren på brännaren. Var försiktig igen eftersom brännaren kan vara mycket varm. Slutligen sätter du också skyddslocket på.

Skyddslock=Protective top, Släckare=Stopper, Lampbehållare=lamp body, Brännare=Burner, Tratt=Funnel

Maison Berger, Huset Berger historia.

Maison Berger har en lang historie, og deres produkter har haft optil 12 patenter, men da patenter "kunMaison Berger har en lång historia och deras produkter har haft upp till 12 patents. Eftersom en patent "bara" körs i 100 år finns det nu 5 giltiga patents på de luftrenande lamporna. Kemisten Maurice Berger uppfann lampan 1898 och med endast lite vidareutveckling är lampan nästan oförändrad idag. Tänk att en uppfinning från före första världskriget fortfarande är användbar! Med sin enkla metod där den keramiska brännaren blir 500 grader varm som drar till sig luftmolekyler som när de slår mot varandra, återställs till sin ursprungliga rena form - rensade från skadliga partiklar från TV-skärmar, ljus, virus, matos etc. Lampan har dokumenterats rena luften upp till 68%! Metoden kallas katalytisk och Maison Berger har patent och dokumentation för att det fungerar.

Maison Berger, Huset Berger nutid.

De luftrenande lamporna från Maison Berger är moderna, klassiska, estetiska och passar varje hem. De passar in i den moderna bostaden med sitt vackra utseende och samtidigt är de extremt funktionella med sina luftrenande egenskaper. Oavsett om det är föroreningar utifrån, matos, lukt av mögel, källare eller av hundar och andra husdjur, skadliga partiklar från TV- och datorskärmar, till och med virus- och förkylningsbakterier - ja, då rengör lampan upp till 68% av luften i ditt hem, vilket skapar alltså ett mer hälsosamt och bekvämt inomhusklimat.

Maison Berger Paris luftrenande lampor

Nyheter

Rea